tirsdag den 22. maj 2012

Kvinder i Danmark, i Norden, i hele den vestlige verden, hvor der er muslimer, er truet af en kvindefjendskhed, som vi ikke har kendt i vores kultur.

BIKINI ELLER BURKA

Bogen Bikini eller Burka, Åse Clausen Bjerg, set i belysning af muhamedansk kvindesyn.
Kvinder i Danmark, i Norden, i hele den vestlige verden, hvor der er muslimer, er truet af en kvindefjendskhed, som vi ikke har kendt i vores kultur.
Det fremgår af bogen BIKINI ELLER BURKA, som gør rede for, hvordan det islamiske menneskesyn truer kvinder i den vestlige verden.
De forskellige kvindesagsforeninger i Danmark og Norden har ikke forstået kvindesagsproblematikken i islam.
De har ikke forstået, at det islamiske kvindesyn er udtryk for en kultur, som ikke uden videre lader sig ændre.
Det islamiske kvindesyn er kvindefjendsk, og det truer potentielt alle kvinder.
Dette menneskesyn gør kvinder til væsener, der i værdi er ringere end dyrene.
Det gør kvinder til ringere mennesker, der skal afrettes af mænd. Det gør kvinder til mennesker uden værdi. Kort sagt: I stort omfang regnes kvinder i den islamiske verden næppe for mennesker.

Vi kan eksempelvis henvise til filmen Soraya M, som viser en stening af en kvinde, som stenes ene og alene på grund af sladder.

Der er ingen retssag i vores betydning. Hun dømmes på ren mistanke og på påstand. Hun har ingen værdi som kvinde. Alt kan overgå hende, hvis mændene i samfundet synes, hun fortjener det.

Dette fjendske kvindesyn kan ramme alle kvinder i den vestlige verden, og derfor må vi forholde os til det.
Da værdier i en kultur ikke uden videre kan ændres, må vi gå ud fra, at de fleste mænd med islamisk baggrund generelt har et andet syn på kvinder end de vestlige mænd: At kvinder er urene eller mindreværdige.
Vi har af den grund hverken resurser eller overskud til at ”redde” de kvinder, der er født ind i islam. De er formentlig heller ikke interesseret i at blive ”reddet”, da de selv er en del af deres kultur og dennes tankegang. Indtil videre giver de udtryk for, at det ikke er islam, der er problemet; og hvis ikke de selv kan se, at det er islams menneskesyn, der er selve problemet, så kommer deres kvindesag ikke ud af stedet, og vi kan ikke gøre noget.

Vi har derimod nok at gøre med et redde os selv fra det islamiske menneskesyn, når først vi har fået øje på det.
Derfor opfordrer vi kvinder til at forholde sig til dette kvindesyn, før end de begynder at få medlidenhed med de islamiske kvinder.

Den medlidenhed, som vi hyppigt finder i de eksisterende kvindesagsforeninger, har indtil nu overskygget det egentlige problem:
At vi alle – og især kvinder – potentielt ligger under for det islamiske menneskesyn, og at det truer ligestillingen og vestlige kvinders frihed.
Det næste spørgsmål bliver så:
Skal mennesker,
som mener at halvdelen af landets befolkning, – kvinderne –, er urene og mindreværdige, og at de er fucking ludere,

overhovedet opholde sig i vores land,

hvor de kommer på tværs af vestlig opfattelse af ligestilling mellem mænd og kvinder?

Se video her:
http://medie1.dk/index.php?p=prd009dk.htm


Bogen kan købes ved henvendelse til
Åse Clausen Bjerg



Ingen kommentarer:

Send en kommentar