søndag den 6. maj 2012

Muslimske voldspsykopater - nedlagt af politiet - konvertitter de værste landsforræddere

Muhammed-tegninger udløser ballade

Lørdag d. 5. maj 2012 kl. 23:21 af ritzau / mira for TV 2 Nyhederne Kommentarer(3) Skriv kommentar
Demonstration i Solingen
Den tyske by Bonn var lørdag skueplads for voldsomme sammenstød med adskillige sårede og 48 anholdte.
Det var en antiislamisk aktion, arrangeret af det lokale højreekstremistiske parti Pro NRW.
Op imod 30 tilhængere af partiet gik rundt med islamfjendtlige karikaturer.
Det udviklede sig voldeligt, da de blev mødt af en moddemonstration af yderliggående salafister, som tror på en streng fundamentalistisk retning af islam.
Sammenstødet sker bare fire dage efter en lignende aktion hvor den danske tegner Kurt Westergaards Muhammed-tegning blev vist frem og udløste voldelige sammenstød i Solingen, 60 kilometer nord for Bonn.
To betjente alvorligt såretUnder sammenstødet lørdag blev to tyske betjente alvorligt såret af knivstik, og yderligere 10 af deres kolleger er ligeledes såret, meddeler en talsmand for politiet i Nordrhein-Westfalen.
Ifølge radio- og tv-stationen WDR er betjentene dog ikke i livsfare, og de mistænkte gerningsmænd er anholdt, og politiet har beslaglagt slagvåben, en stenslynge og sten.
Politiet havde parkeret sine mandskabsvogne mellem Pro NRW-tilhængerne og islamisterne, men lige meget hjalp det. En række af de mellem 500 og 600 fremmødte begyndte at kaste med sten, hvorefter politiet skred ind, og det kom til sammenstød.
Nordrhein-Westfalens efterretningstjeneste overvåger Pro NRW og vurderer partiet til at være højreekstremistisk. Og delstatens indenrigsminister, Ralf Jäger, har kaldt partiets medlemmer for "nynazister i nålestriber".
Jäger beskyldte lørdag på WDR's tv højreekstremisterne for bevidst at have provokeret de ultrakonservative islamister, samtidig med at han understregede, at flertallet af muslimerne i Tyskland er helt almindelige, fredelige borgere.
Salafismen, der udelukker enhver modernisering af islam, menes at have 2500 tilhængere i Tyskland, hvor indenrigsminister Hans-Peter Friedrich kalder dem en alvorlig trussel mod sikkerheden.
Ved en uddeling af gratis koraner kom salafister lørdag i håndgemæng med højrepopulister i Berlin, hvor en betjent blev såret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar