torsdag den 17. maj 2012

På en Lærerkongres i midt 90-erne gik lærerne ind for det multikulturelle Danmark. Alle stemte for ! ALLE. - Men danske elever betaler prisen !


14. maj 2012

Hård kerne af indvandrerdrenge plager Herstedlund Skole i Albertslund – Emil og Nikolaj må skifte skole
I sidste uge kunne medierne fortælle om 14-årige Emil, der flere gange var blevet overfaldet af ‘ældre elever’ på Herstedlund Skole i multikulturelle Albertslund. Medierne er påfaldende tavse om gerningsmændene, men kilder tæt på begivenhederne fortæller at skolen længe har været plaget af “en hård kerne af indvandrerdrenge”. Ofrene er danskere.
Fra Ekstra Bladet – 14-årige Emil må gå i skole med sine voldsmænd.
På under et halvt år er 14-årige Emil Kerff Michelsen to gange blevet overfaldet, slået og forsøgt kvalt af elever, der går en klasse over ham. Men ledelsen på Herstedlund Skole i Albertslund, hvor Emil går i 8. klasse, har ingen planer om at fjerne de to voldsmænd. … Efter det første overfald, der skete i oktober sidst år, blev den ansvarlige dreng bortvist fra skolen i en uge og fik senere en betinget dom for overfaldet. Drengen overfaldt helt umotiveret Emil inde i et klasselokale og tog kvælertag på ham.
I februar i år var den gal igen, da en anden dreng fra skolens 9. klasse brækkede næsen på Emil og sparkede ham, mens han lå på gulvet.”
Fra TV2 Nyhederne – Nikolaj undervises hjemme efter overfald.
“… Emil ikke er den eneste, der har oplevet voldelige overfald på Herstedlund Skole i Albertslund. Rene Kjeldsens søn, Nikolaj, blev overfaldet på samme skole sidste år – også af en ældre elev. Konsekvensen blev, at Nikolaj i dag får hjemmeundervisning. Sådan har det været siden han i oktober blev sparket ned på skolen. …
“Han tager mig i min skoletaske, holder mig tilbage og sparker mig tre gange. Så drejer han rundt med mig og kaster mig ind i en væg,” fortæller Nikolaj Kjeldsen til TV 2 | NYHEDERNE. … Familien leder nu efter en ny skole til Nikolaj. Indtil da fortsætter undervisningen hjemme.”
Oploadet Kl. 05:37 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:
The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/36938/trackback

Ingen kommentarer:

Send en kommentar